Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ezeli rakipler Robben için kapışıyor

Düzenleyen:
Ezeli rakipler Robben için kapışıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen 32 yaşındaki Hollandalı yıldız Arjen Robben'i kadrosuna dahil etmek için birbirleriyle kapışıyor.

Arjen Robben'in adı yıllardır Türk takımlarıyla anılıyor. Üç büyük kulübün taraftarları da Hollandalı'nın kendi ekiplerinin formasını giymesinin hayalini kuruyor. Şampiyon Beşiktaş, sezon bittikten sonra girişimlerde bulunmuş, yönetici Erdal Torunoğulları, Robben ile Hollanda'daki evinde görüşmüştü.

BEŞİKTAŞ'IN ROBBEN ISRARI

Ancak bu girişimden sonuç çıkmamıştı. Bayern Münih'in, Schalke'li Leroy Sane için 50 milyon Euro'luk (162 milyon TL) teklif yapmasının ardından 32 yaşındaki oyuncunun ayrılma ihtimali arttı, Siyah- Beyazlılar'ın da Robben aşkı yeniden alevlendi. Fanatik gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, Gökhan Töre'nin West Ham'a transfer olması halinde yerini, Hollandalı süperstar ile doldurmak istiyor.

BAYERN'İN KAPISI ÇALINACAK

Gökhan'ın transferinde somut bir gelişme yaşanırsa, yönetim 32 yaşındaki yıldız için yeniden harekete geçecek. Erdal Torunoğulları, bir kez daha Arjen Robben ile bir araya gelip, kendisini ikna etmeye çalışacak. Hemen ardından Bayern Münih'in kapısı çalınacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe, UEFA anlaşması nedeniyle transferde bonservisi elinde olan isimlere öncelik verdi. Ancak Aziz Yıldırım, yıllardır hayalini kurduğu Arjen Robben'den vazgeçmiş değil.

Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek için iddialı bir kadro kurmak istiyor. 32 yaşındaki oyuncunun transferi hem bu açıdan hem de Beşiktaş'tan Gökhan Gönül transferinin rövanşını almak için son derece önemli! 9 futbolcuyla yollarını ayıran Kanarya'da maaş bütçesinde tam 13 milyon Euro'luk (42 milyon TL) yer açıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...