Fenerbahçe'nin Fernandao kararı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin Fernandao kararı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, 1.92'lik golcü oyuncusu Fernandao için teklif gönderen takımlara "Satmayacağız" yanıtını verdiği ileri sürüldü.

Fernandao için Çin takımlarından yüksek fiyatlı teklifler alan Fenerbahçe, teklifte bulunan bütün kulüplere, "Satmayacağız" yanıtı verdi.

DIEGO RIBAS VE EMENIKE İÇİN KESİN KARAR

Fenerbahçe, Diego Ribas ve geçen sezon yarım dönem Premier Lig'de kiralık olarak oynayan Emmanuel Emenike için kesin satış kararı aldı ve bununla ilgili gerekli yetkilendirmeyi yaptı.


Ribas, iyi bir sözleşmeye sahip olduğu için kalan 1 sezonluk sözleşmesini tamamlamak istiyor; ancak özellikle Çin'den çok daha yüksek ücretlerin kendisine teklif edilmesi durumunda ayrılma seçeneğini değerlendirecek. Emmanuel Emenike için de bazı Çin kulüpleri devreye girdi. Nijeryalı oyuncu, Çinlilerin önerdiği koşulları uygun bulması durumunda futbol hayatını bundan böyle uzak doğuda sürdürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...