'Galerici Erkan' her şeyi anlattı! Arda ve Selçuk...

Düzenleyen:
'Galerici Erkan' her şeyi anlattı! Arda ve Selçuk...

SPOR Haberleri

A Milli Takım'da futbolcular arasında laf taşıdığı iddia edilen Galerici Erkan lakaplı Erkan Özkaya, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Takım’ın Euro 2016’da yaşattığı hayal kırıklığından söz ederken bazı iddialar ortaya atılmış ve “Galerici Erkan”dan söz edilmişti.

Galerici Erkan, yani Erkan Özkaya, açıklamalarda bulunarak son derece üzgün olduğunu söyledi: "Beni neredeyse vatan haini ettiler.." dedi.

Erkan Özkaya sonra devam etti...

“Milli Takım kampında yaşananlardan ne bilgim, ne de ilgim var. Arda, Burak ve Selçuk ile yıllardır beraberim. Adeta benim evimde büyüdüler. Emre Abi (Belözoğlu) ile ilişkimi anlatmama bile gerek yok. Bırakın onların aralarını açmayı, aralarında dargınlık, kırgınlık olsa önce ben koşar düzeltirim. Bunlar beni çekemeyenlerin sözleri."

Küçük bir tartışma

"Milli Takım kampına da gittim. Arda, Selçuk, Burak ve ben birlikte oturduk sohbet ettik. Ben bir dargınlık olduğunu hissetsem, aralarını düzeltmeye çalışırdım. Ama bilmiyordum bile. Daha sonra Selçuk ile konuştum. Bana, 'Arda ile küçük bir tartışma yaşamıştık, ama bunu farklı yansıtmışlar' dedi. Uzaktan ya da yakından benimle bir ilgisi olmadığını söyledi."

Emre Belözoğlu'nun takıma alınmaması

Galerici Erkan, Selçuk ile sohbet ederken, Emre Belözoğlu’nun takıma alınmama gerekçesi olarak Arda’yı işaret ediyor. Erkan, konuşmaları Emre’ye aktarıyor. Emre de, Arda’yı arayarak rahatsızlığını bildiriyor. Ve dolayısıyla Selçuk ile Arda’nın arası açılıyor.

Fatih Terim'in damadı

Bu arada Galerici Erkan, Fatih Terim’in damadı ile çok yakın olduğunu da doğruladı:

"- Sadece yakın değiliz, aynı zamanda iş ortağıyız. Ama Volkan Bahçekapılı ile ortaklığımız çok eskiye dayanıyor. Henüz Terim’in damadı olmadan önce ortaktık. Bunun altında bir şeyler arıyorlar, ama durum tam da anlattığım gibi."


Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...