Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanyol devinden Beşiktaş'a transfer çalımı

Düzenleyen:
İspanyol devinden Beşiktaş'a  transfer çalımı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın istediği 26 yaşındaki Fransız stoper Nicolas N'Koulou, La Liga ekiplerinden Espanyol ile anlaşmaya vardı.

Teknik direktörlük görevine Quique Sanchez Flores'i getiren Espanyol, Beşiktaş'ın ilgilendiği Fransız stoper N'kolou'yu kadrosuna katıyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; siyah beyazlıların uzun süredir transfer gündeminde olan futbolcunun İspanyol kulübü ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Marsilya ile sözleşmesi sona eren futbolcunun İspanyol kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilirken teknik direktör Quique Sanchez Flores'in bu transferde belirleyici faktör olduğu aktarıldı.

Fransız basını da oyuncunun Espanyol ile anlaştığını açıklarken oyuncunun diğer teklifleri reddettiğini belirtti. Beşiktaş stoper transferi için Serdar Aziz ile ilgilenmiş ancak futbolcu Galatasaray'a imza atmıştı. Kamil Glik ve Gustavo Gomez için de temaslarını sürdüren siyah beyazlılar henüz bu transferlerde bir ilerleme kaydedemedi. Beşiktaş son olarak Marsilya ile sözleşmesi biten N'Kolou'yu da Espanyol'a kaptırdı.

İspanyol devinden Beşiktaş'a  transfer çalımı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...