Trabzonspor 7 futbolcuyu kadrosuna katıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor 7 futbolcuyu kadrosuna katıyor

SPOR Haberleri

UEFA ile yapılan mali anlaşmadan dolayı kadrosunda yeniden yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, transfer etmek istediği 7 oyuncu üzerinde yoğunlaştı.

Trabzonspor transfer listesindeki isimleri kısa süre içerisinde kadrosuna katmak istiyor.

Bir süredir transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor yönetiminin listesindeki isimler gün yüzüne çıkmaya başladı. Luis İbanez ile görüşmelere başlandığının açıklamasının ardından diğer mevkiler için de temaslarını hızlandıran Trabzonspor'un Jeremy Pied, Jean-Philippe Gbamin, Matus Bero, Fabian Castillo, Vladimir Weiss ve Enner Valancia ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Valencia kiralık formülü
UEFAdan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle maliyeti düşük oyunculara yönelen bordo mavililerin, forvet için adı geçen Enner Valanciayı ise kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği bildirildi. Bordo mavili takımın ayrıca ismi gizli tutulan kaliteli bir oyuncuyla da görüşme halinde olduğu belirtildi. Bordo mavililer dış transferi ikinci etap kampına kadar sonuçlandırmayı planlıyor.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor önceki günlerde Kızılyıldız'ın sol beki Luis İbanez'in transferi için görüşmelere başlandığını açıklamıştı;

Trabzonspor 7 futbolcuyu kadrosuna katıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...