Sabır Trabzon’da!

Düzenleyen:
Sabır Trabzon’da!

SPOR Haberleri

Transfer süreci başladı, başkanından yönetimine kadar herkes “Sabır, sabır, sabır” dedi, camianın “sabrı taşma noktasına” geldi

Trabzonspor’da sezonun bitmesiyle birlikte transfer hareketliliği başladı… Ancak bu başlangıçla birlikte başkan ve yönetimin dilinden düşürmediği bir kelime vardı: SABIR. Her gün ajanslardan ve sosyal medyadan “Sabır istiyoruz. Yeni transferler yakında. 7-8 oyuncu ile anlaştık” gibi söylemler kullanıldı. Ancak bu söylemler neredeyse son bir aya damgasını vurdu… Yönetim, taraftarın nabzını düşürmek, aynı zamanda yeni sezona yönelik beklentiyi de sıcak tutmak adına bu tarz mesajlar vermek durumunda kaldı ama bordo-mavililerin sabrı taşma noktasına geldi. 

Artık icraat istiyoruz
Kadroda büyük bir operasyon yapmaya hazırlanan Karadeniz ekibinde yabancıların satılamaması yönetimin elini kolunu bağlayan en önemli unsur. Camia artı “sabır” rica eden yönetim değil, icraatlarıyla gündem olan bir idareci profili görmek istiyor. Söylemlerin ve pozitif mesajların eylemlerle de desteklenmesini ve gösterilmesini arzu ediyor.

SABIR’IN 1 AYLIK KARNESİ
- Son bir ayda yönetimin dilinden düşmedi.
-Trabzon-spor camiasıyla bütünleşti.
-Sabır taşı çatlama noktasına geldi.

Bu stat çok akıllı!
Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi için çalışmalar sürerken başkan Usta ‘Akıllı stat’ göndermesinde bulunup sosyal medya hesabı twitter’dan “Harika bir stat, güzel ama bir de akıllı olsa.. O da oldu ve bugün itibariyle çalışmalar başladı" diye yazdı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...