Fikret Orman transferleri açıkladı

Düzenleyen:
Fikret Orman transferleri açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Şenol Hocamız, öncelik olarak savunmayı güçlendirmek istiyor. Biz de Copa America'dan 2 defans oyuncusu ile anlaştık. Yakında açıklarız" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman katıldığı bir iftar programında transfer çalışmaları hakkında kongre üyelerine bilgi verdi. Habertürk'ün haberine göre; İsimleri açıklamaktan kaçınan Fikret Orman'ın, “Şenol Hocamız, öncelik olarak savunmayı güçlendirmek istiyor. Biz de Copa America'dan 2 defans oyuncusu ile anlaştık. Yakında açıklarız" dediği belirtildi. Bu isimlerden Paraguay forması giyen ve Kartal'ın gündeminde olan Gustavo Gomez olduğu diğerinin ise isminin sır gibi saklandığı ifade edildi. İsmi saklanan oyuncunun ise Ekvadorlu futbolcu Arturo Mina olduğu idda edildi.

Bilindiği üzere Beşiktaş transfer dönemi başından bu yana ilgilendiği stoper adayları ile yaptığı transfer görüşmelerinden istediği sonucu alamamıştı. Serdar Aziz'i Galatasaray'a kaptıran siyah beyazlılar Slovak stoper Skrtel'den de maliyeti sebebiyle vazgeçmişti. Beşiktaş geçtiğimiz sezonunun ikinci yarısında Hannover'den kiralanan Marcelo Guedes için ise kulübü ile anlaşmaya varmıştı. Başarılı defans oyuncusu ile ilgili henüz bir KAP açıklaması yapılmasa da Hannover Kulübü transferin gerçekleştiğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...