Ayhan Akman'dan Galatasaray açıklaması

Düzenleyen:
Ayhan Akman'dan Galatasaray açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Jan Olde Riekerink'le devam kararı almasının ardından yardımcı antrenörlüğe Ayhan Akman'ın düşünüldüğü iddia edilmişti. Akman, sarı kırmızılı takımla anlaştığını ve Hollandalı teknik adam Riekerink'in yardımcısı olarak görev yapacağını söyledi.

Galatasaray'da uzun yıllar formasını giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman, sarı-kırmızılı takım ile anlaştığı iddialarını doğruladı. Sabah'a konuşan Akman, Galatasaray'la anlaştığını ve Hollandalı teknik adam Riekerink'in yardımcısı olarak görev yapacağını söyledi. 39 yaşındaki teknik adam ayrıca transfer konusunda da çalışmalar yaptığını, bunun zaten görev tanımı içerisindeki bir durum olduğunu belirtti.

Riekerink ile devam
Ayhan Akman'ın Riekerink'in yardımcısı olarak görev yapacak olması, Sarı Kırmızlı takımın gelecek sezon da Hollandalı hoca ile yola devam edeceğinin güçlü bir kanıtı oldu. Sarı-kırmızılı takımda 11 sezon futbol oynayan Ayhan Akman; 4 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa kazandı ve kaptan olarak Galatasaray'da futbolu bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...