Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çakır'a maç öncesi inanılmaz suçlama: 'İntikam alacak'

Düzenleyen:
Çakır'a maç öncesi inanılmaz suçlama: 'İntikam alacak'

SPOR Haberleri

İtalyan basını, Cüneyt Çakır'ın İspanya maçında Türkiye'nin intikamını alacağını öne sürdü, 'Türkleri şoke ettik, Collina Çakır'ı İtalya maçına gönderdi.' yazdı.

UEFA'nın Cüneyt Çakırİtalya-İspanya maçına atamasının ardından Çizme basını paranoya yaşamaya başladı. İtalyanlar, Çakır'ın, Türkiye'nin elenmesine neden olan Antonio Conte'den intikamını alacağını yazdı. Üstelik bu iddialar öyle sosyal medyada kendini bilmez birkaç İtalyan fanatik tarafından gündeme getirilmedi... Cüneyt Çakır'ın İtalya'dan intikam alacağını yazanlar, La Gazetta dello Sport ve Tuttosport gibi saygın (!) gazeteler...

"TÜRKLER, CONTE'Yİ SUÇLUYOR"

La Gazetta, "Türkiye İtalya'yı İrlanda'ya yatmakla suçlarken Collina (UEFA Hakem Komitesi Başkanı) İtalya-İspanya maçına Türk hakemi gönderiyor" yorumunu yaptığı haberinde şu ifadeleri kullandı: "İrlanda maçının bitimine birkaç dakika kala İtalya'nın yediği gol, Türkiye'yi EURO 2016'dan eleyip şoke etti. Türkler, Conte'yi Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elenmesinin intikamını almakla suçladı."

TUTTOSPORT 'KARA LEKE' ARADI

Tuttosport da, "Türkiye, İrlanda yenilgisi nedeniyle İtalya'ya çok kızgın. Gök Mavililer'in teknik direktörü Conte, intikam almakla suçlanıyor" ifadelerini kullandı. Tuttosport, hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği uluslararası maçların listesini yayınlayıp kara bir leke aradı ama bulamadı.

İSPANYOLLAR YORUM YAPMADI

İtalyanlar, Çakır'ın İtalya'dan Türkiye'nin intikamını alacağını yazarken, İspanyol basını Türk hakemin atanmasını yorumsuz verdi. Marca ve AS'ta Çakır ile ilgili olumsuz bir ifade yer almadı.

SERT OYNAYACAKLAR

Peki, İtalyanlar neden Cüneyt Çakır'a karşı böyle bir tutum takındı? Gök Mavililer, öncelikle bu tip spekülatif haberler yaparak Cüneyt Çakır'ı İspanya maçı öncesi etki altına almaya çalışıyor. İspanya'ya karşı aşırı sert oynayacaklar, Çakır kartlarına başvurmasın diye uğraşıyorlar. İspanya'la elenirlerse hezimetin sorumlusu olarak da şimdiden Cüneyt Çakır'ı suçlu ilan ettiler. (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...