Ünlü spikerden kötü haber

Düzenleyen:
Ünlü spikerden kötü haber

SPOR Haberleri

TRT spikeri Yalçın Çetin, Fransa ile İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması ile birlikte EURO 2016'daki görevinin sona ereceğini açıkladı.

TRT'nin usta spikerlerinden Yalçın Çetin, sevenlerini üzecek bir açıklama yaptı. Yıllardır TRT ekranlarında anlattığı maçlar ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Yalçın Çetin, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fransa – İrlanda Cumhuriyeti maçı ile birlikte EURO 2016'daki görevinin sona ereceğini belirterek şahsına gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Turnuva boyunca Türkiye'nin de hiçbir maçını anlatmayan emektar spiker, bu açıklaması ile birlikte sevenlerini adeta yasa boğdu. Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyalarda, Türkiye maçlarında Yalçın Çetin'in mikrofonda olması istenmişti. Ancak bütün ısrarlara rağmen A Milli Takımımızın 3 maçını da TRT ekranlarında Ersin Düzen anlatmıştı.

8 MAÇI ANLATMIŞTI

Uzun yıllardır görev yaptığı TRT'de özellikle milli maçlardaki anlatımıyla beğeni toplayan Yalçın Çetin, EURO 2016 boyunca Belçika-İtalya, Portekiz-İzlanda, Ukrayna-Kuzey İrlanda, Çek Cumhuriyeti-Hırvatistan, Romanya-Arnavutluk, Slovakya-İngiltere, Portekiz-Macaristan ve İsviçre-Polonya karşılaşmalarında mikrofon başına geçmişti. Yalçın Çetin'i Euro 2016'da son kez dinlemek isteyenler Fransa – İrlanda Cumhuriyeti maçında ekran başına geçecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...