Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep Arena'nın açılışına dev kulüp geliyor

Düzenleyen:
Gaziantep Arena'nın açılışına dev kulüp geliyor

SPOR Haberleri

Önümüzdeki sezon maçlarını yeni stadı Gaziantep Arena'da oynayacak olan Gaziantepspor, açılış maçında Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'yı konuk edecek.

Yapımında sona gelinen ve 2016-2017 sezonu başlangıcına bitirilmesi planlanan Gaziantep Arena'nın açılışı yaklaştıkça taraftarlarda yaşanan heyecanda her geçen gün daha yukarıya tırmanıyor.

Kırmızı-siyahlılar, yeni stadını dünyaca ünlü bir takımla açmak isterken Milan, Atletico Madrid ve Benfica gibi birçok kulüp gündeme geldi. Gaziantep yerel basınının haberine göre; kulübün futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, Benfica kulübüyle olan iyi ilişkilerini kullanarak bu takımı Gaziantep'e davet edeceği belirtildi. Gaziantepspor'un, dünyanın en büyük takımlarından biri olan Benfica'yla yaptığı iş birliği de böyleye hayata geçirilmiş olacak. Bilindiği üzere Portekiz temsilcisi her müsabaka öncesinde Stadıo De Luiz'de kartal uçurmayı bir gelenek haline getirmişti.

Gaziantep Arena'nın açılışına dev kulüp geliyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...