Orman'dan Quaresma'ya tebrik telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Orman'dan Quaresma'ya tebrik telefonu

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş Başkanı Orman, Portekiz’i EURO 2016’da çeyrek finale taşıyan futbolcusunu arayıp kutladı

Orman, "Beşiktaşlı bir futbolcunun attığı golle şampiyonaya damga vurması bizi gururlandırdı. Camianın kalbi seninle birlikte. Kupayı kaldırdığında yine görüşeceğiz" dedi. Q7 ise "Burada olmamda kulübümün payı büyük. Bu yüzden Beşiktaş adına da oynuyorum" cevabını verdi.

 Millilerin EURO 2016'da kaybettiği ilk iki maç sonrası Cenk ve Olcay'ı arayıp moral veren Fikret Orman, dün gece de Quaresma ile görüştü... Uzatmaya giden Hırvatistan maçının 117. dakikasında attığı golle Portekiz'i çeyrek finale taşıyan Quaresma'ya telefon açan Orman, tecrübeli futbolcuyu tebrik etti. Fikret Orman'ın telefon görüşmesinde, "Beşiktaşlı bir futbolcunun attığı golle şampiyonaya damga vurması bizi gururlandırdı. Tüm camianın kalbi seninle birlikte. Kupayı kazandığınızda yine konuşacağız" dediği öğrenildi. Quaresman'nın ise başkana, "Söyledikleriniz beni çok mutlu etti. Beşiktaş'taki performansımın EURO 2016'da olmamda payı çok fazla. Bu yüzden ülkem için olduğu kadar Beşiktaş için de mücadele ediyorum" karşılığını verdiği belirtildi.

ONDAN MUTLUSU YOK
 Futbol kariyerinde ikinci baharını yaşayan Ricardo Quaresma'nın yüzünde güller açıyor... Galibiyetin baş mimarı olduğu Hırvatistan maçının ardından dün eşi Maria ve oğlu Aguia ile birlikte yemek yerken medya mensuplarının görüntülediği tecrübeli futbolcu, ailesiyle mutluluk pozu verdi.

HER MANŞETTE Q7 VAR
 Hırvatistan maçında Portekiz'e çeyrek finali getiren isim olan Ricardo Quaresma, ülke basını tarafından kahraman ilan edildi. Portekiz medyasında Beşiktaşlı futbolcu ile ilgili öne çıkan bazı başlıklar şöyle; Record: Portekiz'e çeyrek finali yolunu Quaresma açtı. Publico: "Gecenin kahramanı Quaresma oldu. Correio da Mania: Quaresma 'Devam' dedi. Ekspresso: Quaresma'nın son dakika golü ile Hırvatistan elendi.

HIRVATLAR ÇOK KONUŞUYOR!
 Hırvatistan cephesi, karşılaşma sonrası Portekiz'i defansif oynayıp, futbolu çirkinleştirmekle suçladı. Rakiplerine cevap veren Ricardo Quaresma ise "Bazı oyuncular çok konuşuyorlar; hem saha içinde hem de saha dışında. Burası konuşma yeri değil, burada futbol oynamalısınız. Biz haklı bir galibiyet alarak çeyrek finale çıktık. Hırvatlar, başarısızlıklarına kılıf arıyorlar ancak hatayı başkalarında değil, kendilerinde bulmaları gerekiyor. Sonuç olarak iyi bir futbol oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Umarım devamını getiririz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...