Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazi'de gri fırtına

Düzenleyen:
Gazi'de gri fırtına

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz yıl Renk isimli safkanla büyük yarışı kazanan jokey Ahmet Çelik, dün de 90. Gazi Koşusu’nda birinciliğe ulaştı

90. Gazi Koşusu'nu Ahmet Çelik'in bindiği Graystorm kazandı. 1927’den bu yana düzenlenen organizasyona 20 erkek, 2’si kısrak, 22 safkanın katıldı. Ahmet Güzelocak'ın sahibi olduğu, Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı 5 numaralı Graystorm adlı safkan mustlu sona ulaştı. Graystorm ile zafere koşan jokey Ahmet Çelik, geçen yıl da Renk isimli safkanla Gazi Koşusu'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Gazi Koşusu'nda ikinciliği A. Melih Kura'nın sahibi olduğu, Akın Sözen'in jokeyliğindeki "Temsil", 2.30.58'lik derecesiyle aldı. Üçüncülüğü Eray Hazar'ın sahibi olduğu, Gökhan Kocakaya'nın jokeyliğindeki "Cooger" 2.30.61 derecesiyle elde etti. Yıldırım Gelgin'in sahibi olduğu, Özcan Yıldırım'ın jokeyliğini yaptığı "Victory Is Ours" ise 2.30.70'lik derecesiyle dördüncü sırada geldi. "Graystorm'un sahibi Ahmet Güzelocak, yarış ikramiyesi ve kaydiye ücretleriyle 2 milyon 129 bin lira para ödülünün de sahibi oldu. Bu arada Gazi Koşusu'nda toplamda 3 milyon 648 bin lira ikramiye dağıtıldı. Koşuda ikinci olan "Temsil"in sahibi A. Melih Kura 540 bin lira para ödülü kazanırken, üçüncü "Cooger"ın sahibi Eray Hazar 270 bin, dördüncü "Victory Is Ours"un sahibi Yıldırım Gelgin de 135 bin lira para ödülü elde etti. Öte yandan Efsane safkan Bold Pilot'un rekoru (2.26.22) 20'nci senesinde de kırılamadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...