Yalman gerilimi

Düzenleyen:
Yalman  gerilimi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kaos bitmiyor.

Daha 1 ay önce "Kurtarıcı" olarak Sportif A.Ş'ye getirilen ve futbolun başına geçirilen eski başkan Alp Yalman bırakma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek, görüntüde tam yetki verdiği ancak eylemde hareket alanı tanımadığı Yalman, tutarsızlıklara daha fazla dayanamayacağını belirtip yakın çevresine "Artık ben yokum" dedi. Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanını isyan ettiren olay ise Serdar Aziz'in imza töreninde yaşandı. Gelen bir soru üzerine "Sneijder'i satmayacağız" açıklaması yapan Dursun Özbek, Alp Yalman'ı şaşkınlığa uğrattı. Çünkü daha bir hafta önce sarı-kırmızılılar,  yönetim kurulu toplantısında Hollandalı yıldızı satma kararı almıştı. 
Serdar da kızdırmıştı
Camianın tecrübeli isimleri tarafından "Gitme Başkan. Sen Özbek kardeşlerle yapamazsın. Galatasaray geleneklerinden uzaklar" şeklinde uyarılar yapılmasına rağmen Özbek'in çağrısına uyup yönetime giren Alp Yalman'ı öfkelendiren bir başka olay da Serdar Aziz'in transferi olmuştu. Cimbom'a yeniden Alman ekolünü getirmek isteyen Alp Yalman, savunma bölgesine Bundesliga tecrübesi olan Neustadter'i getirmek istiyordu. Yalman bu konuda yol alsa da, bir anda menajer faktörüyle Dursun Özbek’in “Diğerlerini bırakın Serdar Aziz’in işini bitirin” şeklinde direktif vermesi  tecrübeli yöneticiyi çok kızdırmıştı. 
İstifa etti-etmedi
Ayrıca teknik adam konusunda da ayrışma vardı... Özbek, Riekerink ile yola devam etmeyi planlarken Yalman buna şiddetle karşı çıkıyordu... Dün yönetim içindeki gerilimle ilgili sıcak iddialar vardı. Alp Yalman’ın istifa ettiği iddiaları ajanslara ve internet sitelerine düştü... Aradan kısa süre geçmesinin ardından kulüpten açıklama geldi... Yalman’ın istifasının söz konusu olmadığı belirtildi. Şu anda Datça’da tatilde olan Yalman’ın salı günkü yönetim kurulu toplantısında istifasını sunması bekleniyor.
    > Burhan Can terzi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...