Yapma Dallas!

Düzenleyen:
Yapma Dallas!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Kolombiyalı sol kanat için Amerikan kulübüne 1.4 milyon avro önerdi, kabul görmedi. Görüşmeler devam ediyor

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. 7-8 oyuncu takviyesi düşünen Karadeniz ekibi aradığı sol kanadı Amerika’da buldu… Fabian Castillo… FC Dallas forması giyen 24 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu için Trabzonspor’un önerdiği bonservis ücreti 1.4 milyon avro… Amerika Kulübü Dallas’ın isteği ise en az 3 milyon avro. Bordo-mavililer oyuncuyu ikna etti sıra kulübünde. Görüşmeler devam ediyor.
Cardozo ülkesini istiyor
Karadeniz ekibinde geleceklerin sürecini hızlandıracak olay satıştaki isimlerin bir an önce elden çıkarılması… Satışı düşünülen ve iyi bir gelir elde edilmesi beklenen Oscar Cardozo’ya Çin ve Katar’dan teklifler var ama o ülkesi Paraguay’ı tercih ediyor. En az 5 milyon avro gelir beklenen Cardozo’da istenilen teklifler henüz gelmiş görünmüyor. Toplam 3.3 milyon avro gelir gelecek Cavanda’nın Espanyol ve Douglas’ın da S.Lizbon işlerinin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...