İtalya göklerde

Düzenleyen:
İtalya göklerde

SPOR Haberleri

Gök-Maviler Boğaları sahadan sildi. Chiellini ve Pelle'yle sonuca gitti. Almanya'nın karşısına dikildi

EURO 2016 son 16 turunda gurur hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İtalya üstün bir oyundan sonra İspanya'yı 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi ve Almanya'nın rakibi oldu. Dev karşılaşmaya hızlı başlayan taraf İtalya oldu. İlk 10 dakika içinde iki net pozisyona giren İtalyanlar, kaleci De Gea'yı geçmeyi başaramadı ancak 33. dakikada golü buldu. Ramos'un Pelle'ye yaptığı faulle kazanılan serbest vuruşta Eder'in direkt kaleye gönderdiği meşin yuvarlak kaleciden döndü, Chiellini tamamladı: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci 45'e İspanya baskılı girse de İtalya'nın o bilinen usta işi kontra atakları çok tehlikeli oldu. Fakat De Gea İspanya için hezimet olabilecek skora kurtarışlarıyla mani oldu. 90+1. dakikada İtalya farkı ikiye çıkardı. Sonradan oyuna dahil olan Darmian'ın ortasında savunmadan seken topa Pelle boş pozisyonda vurarak İtalya'nın zaferini ilan etti: 2-0.
Erken final cumartesi günü
Son iki Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupayı müzesine götüren İspanya, 2014 Dünya Kupası'ndan sonra EURO 2016'ya da erken veda etti. İtalya, çeyrek finalde Almanya ile 2 Temmuz Cumartesi günü 22.00'de Bordeaux şehrinin aynı isimli stadında karşı karşıya gelecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...