Dev tehlike

Düzenleyen:
Dev tehlike

SPOR Haberleri

Üstelik 26-27 Temmuz’da çok kritik Şampiyonlar Ligi ön elemesi var… Giden çok gelen yok, özellikle de defans ve kalede soru işareti büyük

UĞUR AKTAN

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu maçına bir aydan kısa bir süre kalırken, sarı-lacivertli takımın ayrılan dokuz ismin yerine hâlâ tek bir takviye yapmamış olması dikkat çekti. Bugün oynanacak birinci ön eleme turu maçlarıyla resmen start alacak olan Şampiyonlar Ligi serüvenine 26-27 Temmuz'daki üçüncü ön eleme turuyla başlayacak olan Fenerbahçe, geçen sene bu tarihte Şener, Fernandao ve Kjaer'e imza attırarak transferde şova başlamıştı bile. Fabiano, Ba, Alves, Caner, Gökhan, Kadlec, Meireles, Markovic ve Mehmet Topuz gibi isimlerin vedasıyla hem 11'inde hem de geçen sene son derece rahat olduğu kadro derinliği konusunda büyük kan kaybı yaşayan Vitor Pereira'nın takımının bu zaafı bir aylık kısa süre içerisinde nasıl gideceği merak konusu. 
Kale problemli
Sezonun sona ermesiyle birlikte bel fıtığı ameliyatı olan Volkan Demirel'in üçüncü ön eleme turunda forma giymesi beklenmezken, kadrodaki bir diğer yedek kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın bu kadar kritik bir maçın altından kalkıp kalkamayacağı tartışmaları beraberinde getiriyor. Geçen sezon hiçbir lig maçında forma giymeyen Ertuğrul'un kariyerinde hiçbir Avrupa kupası maçı bulunmazken, sarı-lacivertli takımın Volkan'ın yokluğunda oynanan 2012 yılındaki ön eleme karşılaşmasında bir diğer yedek kaleci Mert Günok'un yediği hatalı golle elenmesi hafızalardaki tazeliğini koruyor. 
2009'dan bu yana yok
Şampiyonlar Ligi'nde son olarak 2008-2009 sezonunda boy gösteren Fenerbahçe, o tarihten bu yana Devler Ligi'nde yer almayı başaramadı. 2009'dan bu yana dört defa ön elemeye takılan Kanarya, iki defa da sezonu şampiyon tamamlamasına rağmen UEFA tarafından organizasyonun dışında bırakılmıştı. Şunu da hatırlatalım. Pereira, gelecek yıl Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nin en güçlü ekibi olacağını söylemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...