HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor, Bursasporlu yıldızın peşinde

Düzenleyen: /
Trabzonspor, Bursasporlu yıldızın peşinde
Balázs Dzsüdzsák, Macaristan, Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bursaspor'un Macar futbolcusu Balázs Dzsüdzsák'ı transfer etmek için kolları sıvadı.

Fanatik'ye yer alan habere göre, yeni sezonda iddialı bir takım kurmak isteyen Trabzonspor, transferde harekete geçti. Bordo Mavili yönetim, EURO 2016'da Macaristan ile birlikte yıldızlaşan Bursasporlu Balázs Dzsudzsák'ı transfer etmek için kolları sıvadı.

HAMZAOĞLU REVİSYONA GİDECEK

Bursaspor'da Hamza Hamzaoğlu yabancı oyuncularla ilgili takımda revizyona gitmek istemesi Trabzonspor'un işini kolaylaştırıyor.

DE SUTTER DE AYRILDI

Yeşil Beyazlı kulüpte daha önce de Sutter de takımdan ayrılmıştı. Bursaspor'un tecrübeli oyuncuyu göndermek istemesindeki en önemli etken ise yüksek maaş. Menajerler üzerinden yürütlen bu transferin bir kaç gün içinde bitebileceği öğrenildi.

MACARİSTAN DAMGA VURDU

Balázs Dzsudzsák, Macaristan ile EURO 2016'ya damga vurmuş ve grup maçlarında alkışları toplamışlardı. Ancak 2. turda Macarlar, güçlü rakibi Belçika'ya direnemedi ve turnuvadan elendi.

16 MAÇ 4 GOL 5 ASİST

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon toplamda 16 maçta forma giydi ve 4 gol, 5 asistlik performansa imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...