HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fabricio Beşiktaş'ı karıştırdı

Düzenleyen: /
Fabricio Beşiktaş'ı karıştırdı
Fabricio Agosto Ramírez, Beşiktaş , Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, Deportivo ile sözleşmesi sona eren İspanyol file bekçisi Fabricio Agosto'nun transferi konusunda kararsız kaldı.

Beşiktaş'ta kaleci muamması yaşanıyor. Geçen yıl Şenol Güneş'in ısrarla takımda görmek istediği Deportivo kalecisi Fabricio ile kasım ayında devre arası yürürlüğe girmek üzere gizlice sözleşme imzalanmıştı. Kaleci antrenörü Jose Sambade'nin de onayladığı Fabricio Agosto, anlaşmadan 3 hafta sonra dizinde ağrılar hissetti ve çapraz bağlarının koptuğu belirlendi.

TRANSFER ASKIYA ALINDI

Ameliyat olması gerektiğini Beşiktaş'a ileten 28 yaşındaki kalecinin transferi askıya alındı ve sezon arasında Boyko kadroya katıldı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Tedavisinin ardından iyileşen Fabricio ile Beşiktaş flörtü sezon sonunda yeniden başladı. Deportivo ile 4 yıllık macerası sonra eren tecrübeli kaleci ile 3 yıllığına anlaşıldığı ve bunun kamuoyuna duyurulacağı öne sürüldü. İstanbul'a gelip 8 saatlik sağlık kontrolünden geçen Fabricio'yla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

BEŞİKTAŞ VAZGEÇECEK İDDİASI

Tüm bu yaşananlara rağmen İspanyol file bekçisinin çalışmalarına Türkiye'de devam ettiği ifade ediliyor. Bir diğer iddia da, Beşiktaş'ın transferden vazgeçeceği yönünde...

KALECİ ANTRENÖRÜ ARAYIŞI

Bu arada kaleci antrenörü Sambade'nin ayrılmasından sonra Beşiktaş'ta 5 aday sivrildi. Hırvatistan Milli Takımı'nın kaleci antrenörü ve Beşiktaş'ın eski file bekçisi Mrmiç'in adı öne çıkarken, Zafer Öğer, Adem İbrahimoğlu, Nurettin Yıldız ve Hakan Yurtvermez'in de isimleri geçiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...