HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bilal'in macerası 'Kısa' sürdü

Düzenleyen: /
Bilal'in macerası 'Kısa' sürdü
Bilal Kısa, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın geçen sezon Akhisar Belediyespor'dan kadrosuna kattığı 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncu Bilal Kısa'nın sarı kırmızılı ekipte macerası kısa sürdü.

Galatasaray, dün yapmış olduğu açıklama ile oyuncuları Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal'ın sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı. Bununla birlikte Sarı-Kırmızılıların geride kalan sezonun başında Akhisar Belediyespor'dan transfer ettiği tecrübeli futbolcu Bilal Kısa'nın Galatasaray'daki macerası kısa sürdü.

36 MAÇ 8 GOL

Sarı-kırmızılı ekipte sözleşmesi feshedilen tecrübeli futbolcu, geride kalan sezon istikrarlı bir şekilde forma bulamamasına rağmen takımına önemli katkı sağladı. Kariyerinde Fenerbahçe, Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragücü, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor formaları giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray'da görev aldığı bir sezonda 36 resmi maçta oynadı ve 8 kez topu ağlarla buluşturdu.

2 KUPA KAZANDI

Bilal Kısa, sarı-kırmızılı takımda 22 Spor Toto Süper Lig, 8 Türkiye Kupası, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, birer UEFA Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa maçında forma giydi. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray forması altında Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda 2 ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de bir kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Bilal Kısa, sarı-kırmızılı ekipte bir Türkiye Kupası bir de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşamasına rağmen, bu kupalar, takımda kalması için yeterli olmadı.

SERCAN YILDIRIM BEKLENENİ VEREMEDİ

Bilal Kısa gibi sözleşmesi feshedilen Sercan Yıldırım, Galatasaray'da beklentileri karşılayamadı. Bursaspor'dan 2011 yılında transfer edilen ve daha sonra sözleşmesi 2017 yılına kadar uzatılan 26 yaşındaki forvet oyuncusu, sarı-kırmızılı takımda fazla süre bulamadı. Galatasaray'da ilk sezonunda 21 maçta forma giyen Sercan, sadece 5 maç oynadığı ikinci sezonun devre arasında Sivasspor'a kiralık olarak gönderildi. Sarı-kırmızılı takımı çalıştıran teknik adamların kadroda düşünmediği Sercan Yıldırım, daha sonra Şanlıurfaspor, Balıkesirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak görev aldı.

FURKAN ÖZÇAL SADECE 3 MAÇ OYNADI

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen futbolcularda Furkan Özçal ise sarı-kırmızılı formayla sadece 3 resmi maça çıkabildi. Genç yetenek olarak 2012 yılında kadroya dahil edilen Furkan, sarı-kırmızılı takımda kadroya girme şansı bulamadı ve farklı takımlarda kiralık oynadı. Sarı-kırmızılı takımda sadece 3 resmi maçta görev yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kardemir Karabükspor'da 1,5 sezon, Kayserispor'da da bir sezon kiralık olarak forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...