Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner'in menajerinden Inter açıklaması

Düzenleyen:
Caner'in menajerinden Inter açıklaması

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Caner Erkin'in menajeri Altıparmak "Inter, Caner'i çok istedi ve kadrosuna kattı. Bunun dışındaki tüm haberlerin gerçeklik payı yoktur." dedi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'e transfer olan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, İtalyan ekibinin milli futbolcuyu başka bir takıma kiralık olarak göndereceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını, Caner'in gelecek sezon Inter forması giyeceğini söyledi.  Batur Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Caner Erkin'le ilgili Türk ve İtalyan basınında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

"Bunlar hiçbir gerçekliği olmayan haberler." diyen Altıparmak, şunları kaydetti:

"Türk basınında bir iddia ortaya atılıyor, daha sonra İtalyanlar da bunu haber yapıyor. Böylelikle bir yalan, iki ülke basınında da yer almış oluyor. Inter Kulübünden böyle bir talep kesinlikle gelmemiştir. Bu sezon Caner'in Inter forması giyeceğini herkes görecek. Caner, kendini ispatlamış, Türk Milli Takımı'nın formasını giyen deneyimli bir futbolcu. Inter, Caner'i çok istedi ve kadrosuna kattı. Bunun dışındaki tüm haberlerin gerçeklik payı yoktur."

"Caner'in Inter'de çok başarılı olacağına inanıyoruz"
Caner'in, Türkiye'deki tatiline devam ettiğini aktaran Batur Altıparmak, "Caner yaklaşık 1 hafta daha tatil yapacak ve ardından Milano'ya gideceğiz. Oyuncumuz daha sonra da takımının kampına katılacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Caner'in, Inter'de çok başarılı olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Inter Kulübü, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin'le 3 yıllık anlaşmaya varıldığını 1 Haziran'da resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla duyurmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...