Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool, Mane'yi renklerine bağladı

Düzenleyen:
Liverpool, Mane'yi renklerine bağladı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Senegalli futbolcu Sadio Mane'yi renklerine bağladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Senegalli futbolcu Sadio Mane'yi renklerine bağladı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Liverpool, Southampton'da forma giyen golcü futbolcu Mane'yi 30 milyon bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçen ve 5 yıllık sözleşmeye imza atan Mane, Christian Benteke ve Andy Carroll'dan sonra kulüp tarihinin en pahalı üçüncü transferi oldu.

Geçen sezon toplam 44 maçta forma giyen 24 yaşındaki Mane, 11 gol ve 6 asistle oynarken, iki kez de kırmızı kart gördü. Senegalli futbolcunun yeni takımında 29 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Liverpool, geçen yaz transfer döneminden bu yana Southamton'dan yaptığı transferler için 90 milyon sterlinden fazla bonservis ödedi. "Kırmızılar"ın kasasında Adam Lallana için 25, Dejan Lovren içen 20, Nathaniel Clyne için 12.5 ve Rickie Lambert için de 4 milyon sterlin çıktı.

Alman teknik adam Jurgen Klopp yönetimindeki Liverpool, Mane ile birlikte bu yaz dördüncü transferini yaptı. İngiliz ekibi daha önce de Joel Matip, Marko Grujic ve Loris Karius'u renklerine bağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...