Şok ayrılık! G.Saray'dan PTT 1.Lig'e tranfer oldu

Düzenleyen:
Şok ayrılık! G.Saray'dan PTT 1.Lig'e tranfer oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç stoperi Emre Can Coşkun, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ile resmi sözleşme imzaladı.

Göztepe, uzun süredir peşinde olduğu Galatasaray'ın 22 yaşındaki futbolcu Emre Can transferinde mutlu sona ulaştı. İzmir ekibi genç stoper ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

5. TAKVİYE

Daha önce Elazığspor'dan orta saha Prince Segbefia, Anorthosis'ten stoper Leo Schwechlen, Sturm Graz'dan sağ bek Tanju Kayhan ve Adana Demirspor'dan sol kanat Tayfur Bingöl'ü kadrosuna katan sarı kırmızılılar 5'inci takviyesini de gerçekleştirmiş oldu.

TRANSFER AKINI

Bastia'dan Kone ve Osmanlıspor'dan Umut'un yanı sıra Beşiktaş'ın kalecisi Günay'la da el sıkışan Göztepe'nin Boluspor'la yollarını ayıran Ali Can Karadağ'la da görüştüğü belirtildi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Can Karadağ'la küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı kaydedildi. Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ali Can, Hacettepe, Osmanlıspor, Bugsaşspor, 1461 Trabzon, Gölbaşıspor, Keçiörengücü, Sivasspor, Fethiyespor, Sivasspor ve Boluspor'da forma giydi.

Şok ayrılık! G.Saray'dan PTT 1.Lig'e tranfer oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...