İşte Serhat Akın'ın yeni takımı

Düzenleyen:
İşte Serhat Akın'ın yeni takımı

SPOR Haberleri

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, ''Serhat Akın favorimiz. Anlaşacağımız teknik direktörümüz, genç bir kadroyla çalışacak. Hoca konusunu büyük ölçüde çözdük'' dedi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı'nın daha önce görüştüğü Serhat Akın'ın cuma günü İzmir'e geleceği bildirildi.

Başkan Kayışlı'nın bazı yöneticilerin karşı çıkmasına rağmen genç teknik adamda karar kıldığı, cuma günü tüm detayların konuşulduktan sonra Akın'la sözleşme imzalanacağı belirtildi. Başkan Kayışlı, bu konuda şöyle konuştu:

"İŞİ RESMİYETE DÖKECEĞİZ"

"Suat Kaya'nın ayrılmasının ardından birçok teknik direktörle konuştuk. Hafta sonuna kadar işi resmiyete dökeceğiz. Serhat Akın favorimiz. Anlaşacağımız teknik direktörümüz, genç bir kadroyla çalışacak. Hoca konusunu büyük ölçüde çözdük. Şimdi transferin önünü açacağız."


ALBAYRAK TESİSLERİ GEZDİ

Bucaspor'un yeni teknik direktörü olması için temaslar yapılan Serhat Akın'ın yardımcılığına getirileceği öğrenilen Erhan Albayrak'ın dün akşam tesisleri gezdiği belirtildi. Kaynaklar Tesisleri'ni beğendiği öğrenilen Erhan Albayrak'ın sahaların zeminlerine ise bakım istediği ifade edildi. Erhan Albayrak'ın, "Futbolcuların kalacağı yerler çok modern. Ancak 3 sahanın zemininde çimler sağlıklı değil. Çalışmaların başlayacağı 11 Temmuz'a kadar çimlerin düzeltilmesi gerekiyor" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...