Emre Mor'dan büyük başarı

Düzenleyen:
Emre Mor'dan büyük başarı

SPOR Haberleri

Alman basını, A Milli Futbol Takımı'nın göz bebeği Emre Mor'u Avrupa Futbol Şampiyonası'nda parlayan 5 yıldız arasında gösterdi.

A Milli Takım'la EURO 2016'da oynadığı süre zarfında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan genç yıldız Emre Mor, herkesi kendine hayran bıraktı. Alman basını, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda parlayan 5 futbolcu arasında Türk milli futbolcu Emre Mor'u da gösterdi. Dortmund'a transfer olan genç yıldıza övgüler yağdıran Almanlar Emre Mor'u 'çalım kralı' olarak ilan etti.

"ÇOK SÜRATLİ, ÇOK ZEKİ"

Alman basınından Welt am Sonntag gazetesi, Emre Mor'un Euro 2016'nın parlayan yıldızlarından olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı;
"Alman Bundesliga takımı Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, çok süratli, zeki bir futbolcu. Danimarka FC Nordsjaelland takımından 9,5 milyon Euro'ya Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, çalım kralı. Emre Mor, kendine güvenen çok yetenekli bir futbolcu. Borussia Dortmund kulübü, Emre Mor'u renklerine bağlamakla transferde uyumadığını ispatladı. Emre Mor, Türk Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı maçta sahada en başarılı futbolcu olduğunu, Burak Yılmaz'a verdiği pasla da Türk Milli Takımı'nın 2-0'lık zaferinde önemli rol oynadı"


PARLAYAN YILDIZLAR LİSTESİ

Milli futbolcuya övgüler yağdıran gazetenin açıkladığı parlayan yıldızlar listesi şöyle:

1- Emre Mor (Türkiye)
2- Joshua Kimmich (Almanya)
3- Raphael Guerreiro (Portekiz)
4- Renato Sanches (Portekiz)
5- Breel Embolo (İsviçre)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...