Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Geri dön Messi!

Düzenleyen:
Geri dön Messi!

SPOR Haberleri

Arjantin'den Lionel Messi seferberliği yaşanıyor.

Efsane futbolcu Diego Maradona, milli takımı bıraktığını açıklayan kaptan Messi'ye geri dönmesi konusunda çağrıda bulundu. Ülkesinin La Nacion gazetesine konuşan Maradona, penaltı atışları sonunda Şili'ye 4-2 kaybettikleri 2016 Copa America finali sonrası milli takımı bıraktığını açıklayan Messi'nin kararını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini söyledi. 29 yaşındaki Messi, 13 yaşında altyapısına girdiğinden bu yana oynadığı Barcelona ile 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 8 La Liga, 3 UEFA Süper Kupası, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 4 İspanya Kral Kupası ve 6 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu kazanmasına rağmen Arjantin A Milli Takımı ile çıktığı 4 finalden de eli boş dönmüştü.
Seni izlemek istiyorum
Arjantin Cumhurbaşkanı Mauricio Macri de Messi'nin dönmesi için uğraşanlar arasında. Macri, Twitter hesabından da paylaşımda bulunarak "Dünyanın en iyisini uzun yıllar daha izleme zevkini yaşamayı umuyorum" temennisinde bulundu

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...