Sıkı pazarlık

Düzenleyen:
Sıkı pazarlık

SPOR Haberleri

İtalyanlar, bonservis bedeli olarak 5 milyon avro istedi. Gomez'in 'evet' demesi halinde 1 milyon avro ödemesi yeterli olan siyah-beyazlılar menajerini çağırdı

Beşiktaş'ta Mario Gomez bilmecesi sürüyor. Sezonu Beşiktaş forması ile gol kralı olarak tamamlayan Gomez, geleceğiyle ilgili kararını henüz vermedi. EURO 2016'da ülkesi adına mücadele eden yıldız oyuncu, siyah beyazlı takımda kalıp kalmayacağını turnuva sonrası açıklayacağını ifade etmişti. Gomez tarafında durum böyleyken, Fiorentina cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun bonservisine sahip olan İtalyan ekibi, Gomez için Beşiktaş'tan 5 milyon avro talep etti. Siyah-beyazlılar bu durum üzerine Alman oyuncunun menajeri Uli Ferber'i İstanbul'a çağırdı. 
Beşiktaş kalmasını istiyor
Cuma günü yapılacak görüşmede menajer Ferber'den bu rakamı indirmesi istenecek.  Yönetim yeni sezon için kiralama opsiyonunu kullanmayan Gomez'e 5 milyon avro bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor. Daha önce yapılan anlaşmada Gomez'in Beşiktaş'ta kalmaya karar vermesi halinde siyah-beyazlıların Fiorentina'ya 1 milyon avro ödemesi yeterli olacaktı. Yine de menajer Ferber'e en fazla 3 milyon avro ödeyebileceklerini aktaracak olan siyah-beyazlılar, Fiorentina ile pazarlığın Gomez cephesi tarafından yapılmasını isteyecek. Rakamın 3 milyon avroya gelmesi halinde Fiorentina ile masaya oturmayı planlayan yönetim, Alman oyuncunun bonservisine sahip olacak. 
Son söz yine Gomez'de
Ancak bu durumun gerçekleşmesi için son söz yine Gomez'de.. Yıldız oyuncu takımdan ayrılma kararı verirse yapılacak bu görüşme sadece zaman kaybı olacak. Fiorentina ise Gomez'in yeniden Beşiktaş ile anlaşmasını bekliyor. Zira yıldız oyuncunun farklı bir kulübe transferi halinde İtalyan ekibi bonservis bedelinin yarısını Beşiktaş'a verecek. Bu durumda Fiorentina, siyah-beyazlılardan talep ettiği 5 milyon avroyu kazanmak için farklı bir kulüple 10 milyon avro karşılığında anlaşmak zorunda kalacak. Bu rakamı da Mario Gomez'e ancak Çin ekiplerinin ödeyeceği, Avrupa kulüplerinin 32 yaşındaki oyuncu için bu bedeli göze alamayacağı belirtiliyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...