Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nani yarasa oldu

Düzenleyen:
Nani yarasa oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de bir türlü aradığı ortamı bulamayan ve tartışılan adam haline gelen Luis Nani, İspanyol kulübüyle dün yaptığı son görüşme sonrasında anlaşmaya vardı

Fenerbahçe'de Luis Nani defteri kapandı. Sarı-lacivertli kulüpte isteği ortamı bulamayan Luis Nani, Valencia'yla her konuda anlaşmaya vardı. 30 Haziran'a kadar 8.5 milyon avro karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Nani, futbol hayatına bundan sonra İspanya'da devam edecek. Nani'nin menajeri dün Valencia'lı yöneticilerle son defa masaya oturdu ve el sıkışarak ayrıldı.  Nani, sezon biter bitmez Mourinho'nun başına geldiği Manchester tarafından istenmiş ama bonservis bedeli çok bulunmuştu. Aynı şekilde İnter de devreye girdi ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin bonservis konusunda taviz vermemesi nedeniyle görüşmeler tıkandı.
Avrupa'nın devleri peşindeydi
Nani'ye peş peşe teklifler gelmeye devam etti. Koeman; Portekizli oyuncuyu ısrarla Everton'a istedi. Premier Lig'e dönmek Nani için de cazipti ancak 4.5 milyon avro teklif edildi Fenerbahçe'ye. Daha sonra bu rakam 5 milyona çıktı. Atletico Madrid ise 5.5 milyona çıktı. Bu teklifler Nani'nin menajerlerinden biri olan Luka tarafından Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'ya iletildi. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki havuz başında yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Nani, evli olmasa da çocuğunun annesi olan hayat arkadaşının baskısı altında kendisine kulüp aramaya devam etti. 
Eşyalarını çoktan toplamıştı
İstanbul'daki patlamalardan dolayı korkan eşinin Nani'ye "Ben İstanbul'a dönmeyeceğim. Kendine mutlaka başka takım bulmalısın" dediği öğrenildi. Kendisine yeni bir takım bulmak için EURO 2016'nın 'iyi bir pazar' olduğunu düşünen Nani, Portekiz Milli Takımı'ndaki ekstra bir performans sergileyince kulüplerin ilgisini de üzerinde topladı. EURO 2016'da attığı 2 gol ve yaptığı bir asist ile kalitesini gösteren Nani, aslında Portekiz milli takım kampına giderken İstanbul'a bir daha dönmemek üzere hazırlık yaptı. Mutlaka transfer yapacağını düşünen Nani, İstanbul'dan ayrılmadan önce eşyalarını topladı, arabasını gemiyle ülkesine gönderdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...