Galatasaray'a bir doping şoku daha!

Düzenleyen:
Galatasaray'a bir doping şoku daha!

SPOR Haberleri

Karşıyaka maçı sonrası yapılan testlerde doping maddesi kullandığı tespit edilen Galatasaray'ın pivotu Stephane Lasme'nin, Fenerbahçe maçının ardından yapılan testleri de geçemediği açıklandı.

Karşıyaka maçı sonrasında dopingli çıkan Lasme, Fenerbahçe maçından sonra yapılan testlerden de geçemedi. Gabonlu oyuncunun cezası katlanacak.

22 Mayıs'ta Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final maçı sonrası alınan numunesinde yasaklı maddeye rastlanan Gabonlu oyuncunun 31 Mayıs'taki F.Bahçe karşılaşmasının ardından yapılan doping testinde de aynı keyif verici maddeye rastlandı.

3 AY CEZA ALACAKTI

G.Saray'da Stephane Lasme depreminde ikinci perde... Hakkında ikinci kez soruşturma başlatılan Lasme'nin ilk testten 3 ay ceza alması bekleniyordu.

CEZASI KATLANACAK

Ancak ikinci kez dopingli çıkmasının ardından Dünya Anti Doping Ajansı WADA'nın tecrübeli basketbolcunun bu cezasını 2 ya da 4 katına çıkarması bekleniyor.

SÖZLEŞME YENİLENMEYECEK

Oyuncunun bu durumunu masaya yatıran Galatasaray yönetiminin ise 33 yaşındaki basketbolcunun sözleşmesini yenilemeyeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...