Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersin Düzen'den maaş kriziyle ilgili flaş karar

Düzenleyen:
Ersin Düzen'den maaş kriziyle ilgili flaş karar

SPOR Haberleri

TRT sunucusu Ersin Düzen, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in ''278 bin TL maaş alıyor'' iddiaları için, "Haberler yalan, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlarla ilgili hukuk yollarına başvuracağım" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, TRT'de haftada 2 gün yayınlanan Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Olayın sosyal medyada büyük yankı oluşturması üzerine dün sabah saatlerinde Twitter'dan bir açıklama yapan Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" mesajını verdi.


"İDDİALAR VE HABERLER YALAN"

Ersin Düzen, sosyal medyada tepkilerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama daha yaptı. İşte o açıklama:

"Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...