Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız futbolcu: 10 kişinin öldüğüne şahit oldum

Düzenleyen:
Yıldız futbolcu: 10 kişinin öldüğüne şahit oldum

SPOR Haberleri

Brezilyalı tecrübeli kaleci Andrey Nazario, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ''İnanamıyorum. İki bombanın patladığını gördüm. 10 insan öldü, yaklaşık 40 kişi de yaralandı'' dedi.

Daha önce Gremio, Cruzerio ve Steaua Bükreş formaları giyen Brezilyalı kaleci Andrey Nazario, İnstagram hesabından yaptığı açıklamayla Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı saldırı sırasında havaalanında bulunduğunu açıkladı.

'İki bombanın patladığını gördüm'

İran'a aktarma yapmak için havalimanında beklediğini belirtilen Nazario yaptığı açıklamada "Hiç iyi bir deneyim değildi. Bir saat önce Atatürk Havaalanı'ndaki saldırıda 10 kişinin öldüğüne şahit oldum. Etrafta koşan ve çığlık atan birçok insan, polis ve korku... İnanamıyorum. İki bombanın patladığını gördüm. İstanbul havalimanında bekliyordum ve bombalar patladı. 10 insan öldü, yaklaşık 40 kişi de yaralandı." dedi.

Büyük korkuya kapılan Brezilyalı futbolcu, saldırıyı yara almadan atlattı.

Yıldız futbolcu: 10 kişinin öldüğüne şahit oldum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...