Galatasaray'dan Sneijder'e şok istek

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Sneijder'e şok istek

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin, her yıl hazırlık kamplarına geç katılan Hollandalı Wesley Sneijder'den bu kez erken gelerek ilk antrenmana katılmasını istediği iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta izinsiz konuştuğu gerekçesiyle para cezası kestiği ve ücretinde indirim istediği futbolcusuna taviz vermemeye kararlı olan sarı kırmızılı yönetim, yeni bir çağrıda bulundu.

Her yıl sezon başı kamplarına geç katılan Hollandalı’dan bu kez 1 Temmuz’daki ilk antrenmanda bulunması istendi. Copa America’da forma giyen Muslera ile birlikte Euro 2016’da ter döken milli futbolcuların İstanbul’daki çalışmalara katılmayacağı Galatasaray’da, Wesley Sneijder’e özel bir ayrıcalık ve izin hakkı tanınmadı.

GELMEZSE YiNE CEZA VAR

Sneider’in menajeri Guido Albers’e de, “O, bu takımın 2. kaptanı. Tüm takıma özverisi ile örnek olması gerekiyor” denildi. Ligin son haftalarında başına buyruk tavırları ile tepki çeken ve bu konuda menajeri ile de uyarılan Sneijder’in ilk çalışmaya katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...