Fenerbahçe'den toplu imza şöleni

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den toplu imza şöleni

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağlanan defans oyuncusu Gregory Van der Wiel Faslı Aatif Chahechouhe ve Ukrayna doğumlu Rus futbolcu Roman Neustadter'e toplu imza töreni düzenleyeceği açıklandı.

Her konuda anlaşma sağlanan Aatıf Chahechouhe, Gregory Van der Wiel ve Roman Neustadter'in önümüzdeki günlerde kulüpte düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacakları bildirildi.

SÖZLEŞMELER 3 YILLIK

Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Umreden döndükten sonra önceki gün eski kulübü Sivasspor'a veda eden Aatıf'ın yanı sıra 4 Temmuz'da İstanbul'a gelmesi beklenen Van der Wiel ve Neustadter'in üçer senelik sözleşme imzalayacakları ifade edildi.

SADECE AATIF İÇİN BONSERVİS ÖDENECEK

Fenerbahçe, kulüpleriyle mukaveleleri biten Van der Wiel ve Neustadter için bonservis ödemeyecek. Aatıf için ise Sivasspor'a yaklaşık 2.5 milyon euro bonservis verilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...