TFF 7.5 milyon TL prim haberlerini yalanlamadı

Düzenleyen:
TFF 7.5 milyon TL prim haberlerini yalanlamadı

SPOR Haberleri

TFF ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün gündeme bomba gibi düşen ''Terim'e 7.5 milyon TL prim ödendi'' haberlerini yalanlamadı.

EURO 2016'da yaşanan prim skandalı gündemi meşgul etmeye devam ediyor... En Son Haber'de yer alan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu ve Teknik Direktör Fatih Terim, dün çıkan ''7.5 milyon TL prim aldı'' haberleri ile ilgili herhangi bir yalanlama yapmadı. 

Futbolculara verilen 500 bin liralık prim haberleri futbolseverleri bir hayli kızdırmış ve Milliler erken elendiği turnuvada sert bir şekilde eleştirilmişti.

TERİM DE PRİM ALDI
Bu süreçte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve yıllardır birlikte çalıştığı kurmaylarının da toplam 7.5 milyon TL prim aldıkları ortaya çıkmıştı.

YALANLAMADILAR
Dün çıkan ve gündemi sarsan bu haberin ardından konuyla ilgili ne Fatih Terim ne de TFF herhangi bir açıklama yapmayarak sessiz kalmayı tercih etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...