Beşiktaş’ın kamp programı açıklandı

Düzenleyen:
Beşiktaş’ın kamp programı açıklandı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş’ın, yeni sezon öncesi yapacağı hazırlık kampının programı açıklandı. Kapm programının ilk etabını İstanbul'da yapacak olan siyah beyazlılar, ikinci etabına ise Avusturya'da devam edecek.

2015-16 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2016-17 sezonu hazırlıklarına 8 Temmuz Cuma günü başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde 8 Temmuz Cuma günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapacak siyah-beyazlılar, 19 Temmuz Salı gününe kadar ilk etap çalışmalarını İstanbul’da gerçekleştirecek.

İkinci etap çalışmalarına ise 20 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan Beşiktaş, Avusturya’nın Leogang kasabasına gidecek. Siyah-beyazlılar burada 3 hazırlık maçı oynayacak ve 30 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada yeni sezona hazırlanacak.

Beşiktaş’ın Avusturya’da yapacağı dört hazırlık maçı şöyle:

22 Temmuz Cuma

Beşiktaş - Al Hilal

27 Temmuz Çarşamba

Beşiktaş - Hoffenheim

30 Temmuz Cumartesi

Beşiktaş - Eibar

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...