'Arda kendine gelmeli'

Düzenleyen:
'Arda kendine gelmeli'

SPOR Haberleri

İspanyol basını, İspanya'da ve EURO 2016'da kendinden beklenen futbolu bir türlü gösteremeyen Arda Turan için kendisini kanıtlaması gerektiğini belirterek, "Arda Turan artık kendine gelmeli" dedi.

Barcelona forması altında geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve eleştiri oklarının bir numaralı hedefi haline gelen Arda Turan, İspanyol basını tarafından mercek altına alındı. Javier Miguel imzasıyla yayınlanan haberde, Arda Turan'ın Barcelona'daki geleceğini kurtarmak için yeni sezonda kendisini kanıtlaması gerektiği belirtildi.

Milli futbolcumuzun geride bıraktığımız sezon vasat bir futbol oynadığını belirten Miguel, yeni sezonun da Arda Turan için kolay olmayacağını yazdı ve hem bazı eleştirilerde bulundu hem de önemli tavsiyeler verdi.


"ARDA TURAN ARTIK KENDİNE GELMELİ"

Javier Miguel'in söz konusu yazısından öne çıkan satırlar şu şekilde;

"Luis Enrique, Arda Turan hakkında hiçbir olumsuz hareket yapmıyor ancak arka planda Barcelona'ya adapte olma konusunda başarısız olduğu aşikar. Arda Turan artık kendine gelmeli. Başlangıç olarak, Katalunya'ya yeni bir duruş ile geri dönmeli. Atletico Madrid'den ayrılır ayrılmaz ilk söylediği şey, 'Diego Simeone'nin sisteminde koşmaktan yoruldum' olmuştu. Barcelona ile çıktığı maçta bu sözler biraz daha ön plana çıktı.

5 AYLIK SÜRE ONA FIRSAT VERMİŞTİ

FIFA'nın transfer yasağı sebebiyle 5 ay forma şansı bulamadı ve bu ona çok fazla maç kaçırmasına mal oldu ancak aynı zamanda Barcelona'nın oyun sistemine de alışması için fırsat verdi. Fakat Arda Turan hakkında yapılan eleştirilere, kendi mevkiisine oynamadığını öne sürerek cevap verdi. Barcelona teknik heyeti, Arda Turan'ın metabolizmasını takip dahi eden bir program hazırladı. Arda, Luis Enrique'nin gelecek planları arasında yer almak istiyorsa artık daha fazla fizik-kondisyon yüklemesi yapmalı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...