Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Şafak Öztürk , Antalyaspor'un yeni başkanı oldu

Düzenleyen:
Ali Şafak Öztürk , Antalyaspor'un yeni başkanı oldu

SPOR Haberleri

Eski başkan Gültekin Gencer'in ardından bugün yapılan genel kurul sonrası genç işadamı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor başkanı seçildi.

Antalyaspor olağan genel kurulu AKM'de gerçekleştirildi. Gültekin Gencer'in yeniden başkan adayı olmadığı genel kurulda 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk aday olmuştu. Genel kurulda Ali Şafak Öztürk ve ekibi 3 yıllığına Antalyaspor'da göreve geldi.

"SİZDEN DESTEK BEKLİYORUM"

Genel kurulda konuşan Antalyaspor Kulübü'nün yeni Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Antalyaspor süreci başladıktan sonra gecem gündüzüm Antalyaspor oldu. Antalyaspor'da ciddi potansiyel var. Şehir çok güzel. Yeni stadı var. Yeni tesisler geliyor. Avrupa'da tesisleri gezdim, böyle bir tesis görmedim. Bundan sonra yeni bir sayfa açıyoruz. Geçmişte olan doğru ve yanlış şeyleri değerlendireceğiz ama sizden de desteğinizi bekliyorum" dedi.

OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Genel kurulda Öztürk başkanlığındaki 19 kişilik yönetim listesi oy birliğiyle kabul edildi. Seçimin ardından yapılan konuşmalarda Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, bir daha olağanüstü genel kurul yapmama temennisinde bulundu. Gültekin Gencer de 3 yıldan bu yana Antalyaspor'da başkanlığın yanı sıra yıllarca kulüpte görev aldığını ve tribünde yer aldığını anlattı. Gencer, şöyle dedi:

"Antalyaspor sevdalısı yönetici bulamadığımız, vergi borcundan dolayı turizmcilerin yönetime girmediği dönemleri yaşadık. Geldiğimiz noktada Antalyaspor büyük bir marka olmuş ki bugün yönetim kurulu oluşurken de kişilerin sayısının artması, yönetime taliplerin çıkması bizim de az bir şey yapmadığımızın göstergesi ve bu noktaya getirmişiz."

"BİR İŞİ YAPIYORSAK EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Başkan seçilen Ali Şafak Öztürk ise, 32 yaşında olduğunu ve Opet'in kuruluş sürecindeki aile başarısını anlattı. 14 yaşındayken İngiltere'de yatılı okuyup lise- üniversite eğitiminin ardından inşaat şirketi kurduğunu aktaran Öztürk, futbol analizini içeren dünyanın en büyük internet sitesi içeriğine sahip futbol şirketi yatırımı yaptığını söyledi. Genç, vizon sahibi olduğunu ve futbolu iyi bildiğini düşündüğünü vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Aile olarak bir işi yapıyorsak en iyisini yapmak zorundayız. Antalyaspor olayları başladıktan sonra gecem gündüzüm, bu oldu. Kafamda sürekli kulübün her kısmını düşünüyorum. Ben burada 3 senedir yaşıyorum. Bu şehri gerçekten seviyorum Antalyaspor'u takip ediyorum. Kentte yaşayanlar önce şehrin takımını tutmalı. Antalyaspor'da ciddi bir potansiyel var. Büyük bir şehir, yeni stadı var, yeni tesis yapılıyor."

Bilinçli, takımına sahip çıkan, futbol kültürü daha da gelişen kentte Antalyaspor'u en iyiye ulaştırmak için çaba sarf edeceğine dikkati çeken Öztürk, "Kısa, orta ve uzun vadeli programlarımız var. Yönetim toplandıktan sonra size projeler hakkında sunum yapacağız" diye konuştu.

Öztürk, güçlü bir takım bıraktığı için Gültekin Gencer'e teşekkür etti. Yeni bir yola çıktığını ve destek istediğini vurgulayan Öztürk, kentteki futbol kültürünü artırmak için bilet fiyatlarını düşürmenin yapacakları ilk uygulama olacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Antalya Arena'nın devri konusunda yasal mevzuatla ilgili sıkıntılar bulunduğunu ve belediyeye devri için çalışmaların sürdüğünü anlattı. Stadın devrinin ardından Antalyaspor'un senede 15 milyon lira kira geliri elde edebileceğine değinen Türel, Antalyaspor'un yapımı tamamlanmak üzere olan tesisinin Avrupa'nın en iyisi olacağını vurguladı.

LİSTE ŞU ŞEKİLDE:

Ali Şafak Öztürk (Opet - Regnum Otel), Nadire Konuk Akıncıoğlu (İşletmeci), Şefik Öz (Turizm-Resturant), Salih Peker (Peker Telekom), Nurettin Ünal (Opet Bayii), Mehmet Akdağ (7 Mehmet Resturant), Emin Hesapçıoğlu (Opet Bayii), Bora Terzioğlu (Avukat), Sabri Ünver (Sena Tur), Ünal Pala (Uzaltaş), Tolga Çelik (Alumen Yapı), Salman Aksal (Aksal Çelik), Emin Altıner (Gayrimenkul Danışlanlık), Cumhur Arıcı (Doktor), Mustafa Özdoğan (Doktor), İsmail Bilal (Ford Bayii), Özgür Kasapoğlu (Mobilya), Mustafa Vicir (Avukat), İnanç Kendiroğlu (DTO Başkanı)

Ali Şafak Öztürk , Antalyaspor'un yeni başkanı oldu

Ali Şafak Öztürk , Antalyaspor'un yeni başkanı oldu

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...