Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Riekerink oldu

Düzenleyen:
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Riekerink oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray, Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevini bir süredir sürdüren Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink'le anlaşmaya vardı.

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı futbol takımını yeni sezonda da Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink'in çalıştıracağını açıkladı.

KAP'LA AÇIKLANDI

Sarı-Kırmızılılar'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, Hollandalı teknik adamın sözleşmesinin gelecek sezon sonuna kadar uzatıldığını belirtildi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Riekerink oldu

İşte KAP'a yapılan açıklama;

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Johannes H. Olde Riekerink arasında 2016-2017 futbol sezonu için toplam 900.000 Euro net bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca,Teknik Direktöre, Takım Süper Lig'de 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olduğu takdirde net 250.000 Euro ve Türkiye Kupasını kazandığı takdirde net 125.000 Euro prim ödenecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...