Sneijder'e ceza yolda

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder'e ceza yolda

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray yeni sezonu bugün Florya'da açarken gözler Wesley Sneijder'de olacak...

 Geçen hafta kulübe çağrılan oyuncunun menajeri Guido Albers'in Sneijder için "25 Temmuz'da kampa katılacak" ifadesini kullandığı ortaya çıktı. Yönetimin ise Hollandalı 10 numaraya olumsuz yanıt verdiği ve "1 Temmuz'da İstanbul'da olsun" mesajını yolladığı öğrenildi. Sadece sezon sonunda milli takımlara giden oyunculara ekstra izin verildiği belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüp her ihtimale karşı özel önlemini aldı ve Wesley Sneijder'in biriken tüm alacaklarını ödeyerek oyuncunun FIFA'ya başvurma yolunu da kapadı.

PARA CEZASI VEREBİLİR
Yönetim hakkında sert açıklamalar yapan Wesley Sneijder bugün Florya'da idmana çıkmazsa yönetim tarafından ilk etapta para cezası verilecek. Yıldız oyuncu 25 Temmuz'da gelmekte diretirse de Guido Albers'ten oyuncusuna 7.5 milyon Euro bonservis ödeyecek kulüp bulması istenecek. Hollandalı 10 numara Sneijder, Türkiye Kupası finalinde sakatlandığı için Hollanda Milli Takımı'ndan affını istemiş ve 26 Mayıs'ta İbiza'ya giderek tatiline başlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...