HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonspor'dan Ali Özbak için taziye mesajı

Düzenleyen: /
Trabzonspor'dan Ali Özbak için taziye mesajı
Ali Özbak, Trabzonspor, Taziye Mesajı, Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor, 70 yaşında hayatını kaybeden eski Divan Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Ali Özbak için resmi internet sitesinden taziye mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Trabzonsporumuzun tarihinde çok önemli bir yeri olan eski genel sekreterimiz ve divan kurulu başkanımız Ali Özbak, hayatını kaybetti. Ali Özbak, kısa bir önce geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda Medikal Park Karadeniz Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan ve birkaç gündür tedavisi süren Özbak maalesef hayata tutunamayarak, yaşamını kaybetti. Trabzonsporumuzun kuruluşundan bu yana içerisinde olan ve kulübümüzün bir anlamda yaşayan efsanesine dönüşen Özbak 70 yaşındaydı. Hastanede bu gece saat 00.35'de vefat eden Özbak'ın bugün de doğum günüydü. Camiamızı derin bir üzüntüye boğan Ali Özbak'ın cenazesi bugün saat 14.00'de Ziyabey'deki Trabzonspor Divan Başkanlığı önüne getirilecek. Burada düzenlenecek törenin ardından Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve aile kabristanlığında defnedilecek. Ali Özbak'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.
 

Trabzonspor'dan Ali Özbak için taziye mesajı

Trabzonspor'dan Ali Özbak için taziye mesajı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...