HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta deprem! Atiba...

Düzenleyen: /
Beşiktaş'ta deprem! Atiba...
Atiba Hutchinson, Beşiktaş, Transfer, Haber

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'ın yakın markajında olan Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncu Atiba Hutchinson, siyah beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, istikrarlı performansıyla taraftarların sevgilisi olan ve şampiyonlukta büyük payı bulunan Atiba Hutchinson’ın ayrılmak istediğini açıkladı.

Habertürk'e konuşan Orman, “Bilic, Atiba için bize 3.5 milyon Euro önerdi. Kabul etmedik. Atiba’yı bırakmak istemiyoruz, bıraksak bile bu rakamlara olmaz. Ancak bize ‘Premier Lig fırsatını kaçırmak istemiyorum. Beni bırakın’ haberi yolladı. Öyle ‘Beni bırakın’ demekle bu iş olmaz. Sözleşmesi sürüyor, o zaman uzatmasaydın” diyerek, Kanadalı yıldızın tavrına tepki gösterdi.

Atiba’nın sözleşme şartlarına uyması gerektiğini belirten Orman, rest çekip “Kendi bilir, 8 Temmuz’da İstanbul’da olur, olmazsa her gün için cezasına katlanır. Bundan sonraki sezonda o bölgeye oyuncu transferi de yapacağız” diye konuştu.Beşiktaş'ta Atiba depremi!Beşiktaş Başkanı, rakiplerinin hiç başka oyuncu yokmuş gibi listelerindeki isimlere yöneldiğini de vurgulayıp “İlgilendiğimiz isimlere kanca atılarak bizim kasamızdan daha fazla para çıkması isteniyor. Bu adaletli durum değil” ifadesini kullandı.

"TRANSFERİN HEM BAŞI, HEM SONUYUM"
Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon Gomez dahil birçok önemli transferi kulübün menfaatleri doğrultusunda bitiren dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın yeni transfer komitesinde yer almaması şaşkına çevirmişti. Başkan Fikret Orman bu konuyla ilgili “Erdal Bey yararlı bir yönetici, sıkıntı yok. Yapılanmaya girip Umut Güner kardeşimizi bu göreve getirdik. Ama şu bilinmeli ki transferin başı da sonu da benim. O yüzden bir sorun olacağını sanmam” dedi.

"GOMEZ'İN KARARINI TERÖR ETKİLEYEBİLİR"
Mario Gomez’in durumuna da değinen Fikret Orman, “Sanırım bu konu 1 hafta içinde son bulur. Şimdi herkes ‘Gomez gol attıkça Beşiktaş’tan uzaklaşıyor’ diyor. Bence havalimanında yaşanan terör olayı çok daha fazla etkili olacak. Benim korkum o. Bu olay bütün kulüpleri etkileyebilir. Ancak devletimiz bunların üstesinden gelecektir” diye konuştu.

FİKRET ORMAN'DAN İNCİLER
QUARESMA
: Şu an resmi teklif yok ama olsa da satmayı düşünmüyoruz. Bu sezon çok daha etkili olacağını düşünüyorum. Gözündeki ışığı görmesem tekrar transfer etmezdim.

GUSTAVO GOMEZ: Öncelikli olarak stoper işini çözmeliyiz. Mali yapıyı bozmayacak çabuk ve sert bir stoper bakıyoruz. Şu anki görüntüde Gustavo Gomez’in transferi zor gözüküyor.

LUİS NANİ: F.Bahçe’nin Nani’yi 8.5 milyon Euro’ya satma kararı alması mantıklı ve iyi bir iş. Hem kontenjan açıyorsun hem kara geçiyorsun. Bizim de Gökhan Töre’yi iyi bir fiyata satmamız şart.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...