Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül imzayı attı! İşte ilk açıklaması...

Düzenleyen:
Gökhan Gönül imzayı attı! İşte ilk açıklaması...

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile 4 yıllık mukavele imzalayan Milli futbolcu Gökhan Gönül, ''Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Şampiyon Beşiktaş, Gökhan Gönül transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı yönetimin 2 ay önce anlaştığı Gökhan Gönül'e dün 4 yıllık resmi imzayı attırdı. Avrupa Şampiyonası sonrası tatil için İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan Gökhan Gönül'ü arayan Beşiktaşlı yöneticiler "Hazırlan. Seni almaya geliyoruz" dediler ve zamana karşı yarış başladı.

ÜMRANİYE'DE 4 YILLIK İMZAYI ATTI

İzmir'e geçen tecrübeli sağ bek, öğleden sonra özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Kendisini karşılayan yöneticilerle Ümraniye'ye hareket eden Gökhan, burada 4 yıllık sözleşmeye imza attı. 31 yaşındaki sağ bek Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin euro alacak. 2 milyon euro da imza parası ödenecek olan Gökhan'ın maç başı ücreti olmadığı belirtiliyor.


77 NUMARAYI GİYECEK

Siyah-beyazlıların bugün Gökhan ile ilgili resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Dün kulüp için forma ile poz veren tecrübeli oyuncu, ardından Çeşme'ye döndü. Gökhan, 10 Temmuz'da Beşiktaş ile çalışmaya başlayacak. Bu arada Beşiktaş yönetimi, Gökhan Gönül'ün 77 numaralı formayı talep ettiğini ifade ederek bu oyuncu için önemli miktarda forma bastırıldığını dile getirildi.

"PARA ÖNEMLİ DEĞİL"

Beşiktaş'a imzayı atan Gökhan, Fotomaç'a özel açıklamalar yaptı. Milli sağ bek, "Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Benim için paranın hiçbir önemi yok. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. İlkeler çok önemli. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur" ifadesini kullandı. Gökhan, "Zor günlerimde bana sahip çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür ederim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...