Fransızlar Fenerbahçe'nin istediği oyuncuyu açıkladı

Düzenleyen:
Fransızlar Fenerbahçe'nin istediği oyuncuyu açıkladı

SPOR Haberleri

Olimpik Lyon Başkanı Aulas'ın "Fenerbahçe ile İstanbul'da transfer görüşmelerimiz de olacak. Bizden istedikleri bazı oyuncular var'' açıklamasının ardından Fransız basını, Mathieu Valbuena ismini öne çıkardı.

Fransa Ligi takımlarından O. Lyon kulübünün başkanı Jean- Michel Aulas, Fenerbahçe ile 16 Temmuz'da Ülker Stadı'nda yapacakları maçla ilgili konuşurken, "Fenerbahçe ile İstanbul'da transfer görüşmelerimiz de olacak. Bizden istedikleri bazı oyuncular var. Bu konuyu orada masaya yatıracağız" demişti.

6 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Aulas, Fenerbahçe'nin talip olduğu oyuncular konusunda isim vermezken, Mathieu Valbuena ismi ortaya atıldı. Fransız kaynaklar, "Fenerbahçe, Valbuena'yı istemiş olabilir" şeklinde dedikodular ortaya attı. 8 sezon Marsilya'da müthiş işler yapan 31 yaşındaki 10 numara, 2015-15'te Dinamo Moskova'ya transfer olmuş, geçen sezon ise 6 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Lyon'un oyuncusu olmuştu.

Fransızlar Fenerbahçe'nin istediği oyuncuyu açıkladı

Mathieu Valbuena

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...