G.Saray'dan bir bomba daha! Bursaspor ile anlaştı...

Düzenleyen:
G.Saray'dan bir bomba daha! Bursaspor ile anlaştı...

SPOR Haberleri

Bursaspor'a Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak için 3 milyon Euro bonservis bedeli ve Ryan Donk'u öneren Galatasaray, yeşil beyazlı yönetimi ikna etti.

Serdar Aziz transferiyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray yönetimi Bursaspor'dan bir futbolcuya daha talip oldu. Yeşil-beyazlılardan ayrılmak istediğini açıklayan Balazs Dzsudzsak için nabız yoklayan Galatasaray, Başkan Ali Ay'dan olumlu cevap aldı.

G.Saray'dan bir bomba daha! Bursaspor ile anlaştı...

Macar futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedeli ve Ryan Donk'u öneren sarı-kırmızılı yönetim Bursaspor'u ikna etmeyi başardı. Transferin önündeki tek engel ise Macar futbolcunun yaşanan terör olaylarından dolayı Türkiye'den ayrılmak istemesi.

Hertha Berlin ile de flört halinde olan Dzsudzsak'la önümüzdeki bir araya gelmeyi planlayan Galatasaray yönetimi yıldız futbolcuyu ikna etmek için her yolu deneyecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...