Trabzonspor bombayı patlatıyor

Düzenleyen:
Trabzonspor bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda Türk asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı ile İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'da forma giyen Facundo Roncaglia'yı transfer etmek için harekete geçti.

Trabzonspor, Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibinde savunma bölgesi için Serdar Taşcı ve Facundo Roncaglia’nın ismi ön plana çıktı.

Transferde temkinli davranan ve nokta atışı takviyeler yapmak isteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, her bölgede rekabeti üst seviyeye çıkartarak, rakipleriyle müsabaka boyunca savaşan bir takım ortaya çıkartmayı hedefliyor. Transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Karadeniz ekibi, az hata yaparak noktalamak istediği transfer döneminde şu ana kadar somut adımlar atamasa da bazı oyuncuların transferi konusunda önemli mesafe aldı.

Trabzonspor bombayı patlatıyor

OYUNCULARINA AŞILIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezon öncesi futbolcularına savaşan bir takım olmaları gerektiğini anlatıyor. Futbolun gerektirdiklerini sahada her zaman görmek isteyen bir teknik adam olduğunu oyuncularıyla paylaşan Yanal, "Sahada savaşmadan zorluklarını üstesinden gelemeyiz. Mücadele etmeden olmaz, zaten mücadele etmeyen oyuncularla birlikte olmak da öncelikle Trabzonspor’un sonra da bizlerin oyun mantığıyla çok uyumlu olan bir durum değil. O yüzden herkesin sahada savaşması gerekiyor. Her şeyin daha fazlasını yapması gerekiyor" dedi.

Trabzonspor bombayı patlatıyor

SAVUNMAYA TECRÜBELİ İSİMLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibinde savunma bölgesi için iki isimin adı ön plana çıktı. Serdar Taşcı ve Facundo Roncaglia, söz konusu oyuncularla görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibi bu transferleri sonlandırmayı planlıyor. Yüksek maliyeti nedeniyle takas veya kiralık olarak transfer edilmek istenen Serdar Taşcı’nın transferinde pazarlıklarını sürerken, Artvinli olan oyuncu Trabzon’a gelmeyi çok arzu ettiği, Başkan Muharrem Usta’nın da bu oyuncuyu Trabzonspor’da görmek istediği belirtildi.

Geride kalan sezonda Fiorentina forması giyen Arjantinli stoper Facundo Roncaglia transferi için de girişimlerini hızlandıran bordo-mavili takım son aşamaya geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...