Yıldız futbolcunun sosyal medyadaki ilginç diyaloğu

Düzenleyen:
Yıldız futbolcunun sosyal medyadaki ilginç diyaloğu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 28 yaşındaki sol açık oyuncusu Murat Duruer'in sosyal medyadan girdiği ilginç diyalog, gündem oldu.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın kadroda düşünmediği iddia edilen Murat Duruer, sosyal medyada ilginç bir diyaloga girdi. @Rizespor Fan adlı taraftar hesabından yapılan, “Kadroda düşünülmeyen Murat Duruer gitmemekte ısrar ediyor” şeklindeki paylaşım, futbolcuyu rahatsız etti. Bu paylaşıma cevap veren Murat Duruer, “Dalga mı geçiyorsunuz, kim diretiyomuş. Direttiğimden benim neden haberim yok?” ifadelerini kullandı. Murat Duruer’in bu cevabına “Dalga denizde olur! Git o zaman” diyen Rizespor Fan’a Duruer de,”Gideceğim zaten” yanıtını verdi.

Murat Duruer geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor ile ligde 18, Türkiye Kupası’nda ise 7 maça çıkmış ve forma giydiği 25 karşılaşmada 2 gol 3 asistlik performans sergilemişti.

Bu karşılıklı tartışma sosyal medyada gündem olurken, taraftarlar da bu duruma ilginç tepkiler gösterdi. İşte taraftarların attığı tweetlerden bazıları:

Haci - klüp muratı cesaretlendiriyor ve rizespor 1 yıllığına güzelleşiyor

Barış Cem Kuruçay ‏- oynamıyorum ben ya !..

Kerim Karaman ‏- hahahha sesli güldüm

Akıllı bir deli.!! ‏- Dönerse senindir, dönmezse zaten senin değildir

Kübiş Ƽ૩ - Zaten bizde yalvaracaktık gitme nolurrr diye

talha ‏- yine pirim yaptin murat ama herzamanki gibi futbolunla degil malesef!

Gökhan - yüzüme karşı git diyorsun amma sanki gözlerin kal der gibi gibi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...