Süper Lig'e gelecekti, PSG kaptı

Düzenleyen:
Süper Lig'e gelecekti, PSG kaptı

SPOR Haberleri

Hatem Ben Arfa'nın menajeri Michel Ouazine, ''PSG ile finansal ve sportif anlamda anlaşmaya vardık. Kısa sürede transfer resmiyet kazanacak'' açıklamasını yaptı.

Adı Türk takımları da dahil olmak üzere birçok kulüple anılan Hatem Ben Arfa, Fransız devi PSG ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Nice'te gösterdiği başarılı performansın ardından transfer gündeminin baş aktörlerinden biri haline gelen Hatem Ben Arfa'nın yeni takımı belli oldu. Süper Lig'in dev kulüpleri de dahil olmak üzere Avrupalı birçok takımın kıskacında olan Ben Arfa, bonservis bedeli ödenmeden PSG'ye transfer oldu. PSG ile üç yıllık anlaşmaya varan yıldız futbolcunun transferini Fransız kulübü resmi internet sitesinden açıkladı.

Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Nice formasıyla çıktığı 37 maçta 18 gol atıp 6 asist yapmıştı.

MENAJERİ DE DUYURDU
Ben Arfa'nın menajeri Michel Ouazine; "PSG ile finansal ve sportif anlamda anlaşmaya vardık. Kısa sürede transfer resmiyet kazanacak" diyerek transferi açıkladı. Başarılı futbolcu önce Sevilla, ardından Ada ekibi Southampton ile söz kesmesinin ardından tercihini hayallerinin takımı PSG'den yana yapma kararı aldı.

Süper Lig'e gelecekti, PSG kaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...