Portekiz devinden Poldi'ye pençe

Düzenleyen:
Portekiz devinden Poldi'ye pençe

SPOR Haberleri

Portekiz basınında yer alan habere göre; Sporting Lizbon yönetimi, Galatasaraylı yıldız golcü Lukas Podolski'yi transfer etmek için harekete geçti.

Portekiz'in yüksek tirajlı spor gazetelerinden A Bola'nın haberine göre, Sporting Lizbon yönetimi, Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'yi transfer listesine dahil etti.

Portekiz basını, Sporting Lizbon'un Podolski'nin peşinde olduğunu iddia etti. Ülkenin yüksek tirajlı spor gazetelerinden A Bola, Sporting Lizbon yetkililerinin, takımın Cezayirli golcüsü İslam Slimani'nin ayrılması durumunda Podolski için girişimlere başlanacağını belirtti.

"GALATASARAY ZOR DURUMDA"

Haberde sarı kırmızılı ekibin, UEFA'nın verdiği ceza nedeniyle maddi açıdan sıkıntı yaşadığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Podolski'nin Galatasaray'dan sezon başına yaklaşık 3 milyon Euro kazanması, bu transferin önünü kapatan en büyük engel. Ancak Türk ekibinin, mali yapısını düzenlemesi için bu maaştan kurtulması gerekiyor. Eğer Slimani takımdan ayrılırsa, Sporting Lizbon bu transferi bitirir. Galatasaray da Podolski'nin ayrılmasıyla mali anlamda rahatlayacaktır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...