Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmanlıspor Hollanda'da kampa girdi

Osmanlıspor Hollanda'da kampa girdi

SPOR Haberleri

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, Bolu Gerede’de yaptığı ilk etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra ikinci etap kamp hazırlıkları için Hollanda’nın Mierlo kasabına gitti.

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Osmanlıspor’da ikinci etap kamp çalışmaları başladı. Osmanlıspor, bu sezon katılacağı UEFA Avrupa Ligi için hazırlıkların ilk etabını Bolu Gerede’de tamamladıktan sonra ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda’nın Miorla kasabasına gitti. Carlton De Brug Otel’de kampa giren Başkent ekibi, ilk antrenmanını akşam saatlerinde yaptı. 1 buçuk saat süren çalışmalara Trabzonspor’dan kiralık olarak gelen Aykut Demir de katıldı. Ülkesinin milli takımında bulunduğu için Mor-Sarılı ekibin ilk etap kamp çalışmalarında yer almayan Ndiaye de takımın Hollanda’daki kampına dahil oldu. 
Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan Hollanda’daki ilk antrenman, gruplar halinde yapılan pas organizasyonuyla devam etti. Daha sonra yarı sahada taktiğe yönelik çeşitli pas organizasyonlarında bulunan Mor-Sarılılar, antrenmanı sonlandırdı. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda genç oyunculardan Tugay Kacar sakatlanarak antrenmanı erken bırakırken tedavisi devam eden Tiago Pinto fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenman yaptı. Osmanlıspor yarın (Cumartesi) sabah 10:00 antrenmana çıkacak. Gün boyunca yarım saat arayla birer birer fonksiyon ve hareket testinden de geçecek olan Mor-Sarılılar, akşam ise hazırlık maçı oynayacak. 
OSMANLISPOR HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK 
Başkent ekibi kampın ikinci gününde Belçika 1. Lig ekiplerinden Sporting Charleroi takımıyla hazırlık maçı yapacak. 2 Temmuz Cumartesi günü kampın yapıldığı Carlton De Brug Otel’in sahasında oynanacak olan hazırlık maçının başlama saatiyse 17.00 olarak belirlendi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...