Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gönülleri efendisi

Düzenleyen:
Gönülleri efendisi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin tepki gösterdiği milli oyuncuya siyah-beyazlılar sahip çıktı! Nedeni Fenerbahçe’den sıkıntılı ayrılması, son yaşanan olaylar ve ayak bileğindeki Kartal dövmesi.

Yıllardır (9) Fenerbahçe forması giyen Gökhan Gönül, Kartal oldu, sosyal medya sallandı… Beşiktaş’ın 4 yıllık anlaşma yaptığı ve dün resmi olarak transferini borsaya bildirdiği Gönül ilk defa siyah-beyazlı formayı giydi ve pozunu verdi… Bu olay sonrası twitter’da “Trend Topic” olan Gökhan Gönül iki camiayı karşı karşıya getirdi. Bir tarafta Fenerbahçeliler diğer yanda Beşiktaşlılar… Fenerbahçe taraftarı, Gönül’ün Beşiktaş’ı tercih etmesini eleştirirken geçmişten örnekler ve sözlerini verip eleştiride bulundu… 

Doğuştan Beşiktaşlı mı?

Siyah-beyazlı taraftarlar ise yeni transfere deyim yerindeyse gönlünü açtı. Beşiktaşlılar’ın Gökhan Gönül’e destek vermesi ve sevgi göstermesinin perde arkasında ise üç neden vardı. Bir kaliteli bir futbolcu olması ve takıma yararlı olacağını düşünmeleri, diğeri ise ayak bileğindeki Kartal dövmesi ve son olarak da transfer sürecinde yaşananlar, Fenerbahçe’nin oyuncuya haksızlık ettiği düşüncesi… Siyah-beyazlılar, Gökhan her ne kadar uzun yıllar Fenerbahçe forması giymiş olsa da onun çocukluğundan beri Kartal gönüllü olduğunu düşünüyor…

Parası Fener ile aynı

Beşiktaş, Fenerbahçe rekabetinde yaklaşık 1 ay önce yaşanan Gökhan Gönül’ün açıklamasına gidelim… Gönül, atacağı imzanın Fenerbahçe Kulübü’nün önereceği rakamdan 1 kuruş fazla olmayacağını söylemişti… O gün sarı-lacivertlilerin son teklifinin bonuslar hariç 2 milyon 250 bin avro olduğunu hatırlatalım… Gelelim düne… Rakamlar açıklandı. Yıllık ücretler 1 milyon 750 bin avro… Açıklanmayan ise 2 milyon avro imza parası ile 1 milyon avro menajerlik ücreti. 4 yıllık toplam dağılıma baktığımızda Gökhan Gönül’ün senelik ücreti sarı-lacivertlilerin önerdiği rakamla hemen hemen aynı.

Resmen Fener’i taşladı

 

Beşiktaş Kulübü’nün Gökhan Gönül transferiyle ilgili resim siteden yaptığı açıklamaların ara satırlarında Fenerbahçe’ye ve başkan Aziz Yıldırım’a mesajlar vardı. İşte o ince göndermeler:
> “Türk futbolunun en iyi sağ beki' unvanını sonuna kadar hak eden…” (Aziz Yıldırım’ın ‘Ne yapmış ki 9 sezonda 2 kupa almış’ sözüne).
> “Maddi beklentinin ötesinde…” (Fenerbahçe yönetimi “paracılık” yaptığını ima etmişti).
>  “Sporcularını ‘evlat’ bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren,birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası…” (Özellikle Aziz Yıldırım’a) 
> “İnanıyoruz ki Sevgili Gökhan; imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada… “ (Fenerbahçe yönetimine) 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...